Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot lichtbruin.
Schep ze op een bord om af te koelen en strooi er wat zout over.
Verwarm de kippenbouillon.
Voeg de bouillon toe aan de couscous zodat deze net onder staat en doe de deksel op de pan en laat staan om te garen.
Was de limoen, rasp deze en pers hem daarna uit.
Knijp en klop de granaatappels uit, bewaar zowel sap wat vrijkomt als de pitten.
Hak de koriander fijn.
Roer als de couscous gaar is ( zie gebruiksaanwijzing couscous) de couscous los en voeg de pijnboompitten, limoensap, limoenrasp, graatappelsap, granaatappelpitten en de gehakte koriander erdoor.
Laat staan tot gebruik.
Maak het gehakt aan met: de gehakte knoflook, gemalen korianderzaad, komijnzaad, kaneel, gehakte bieslook, gesnipperd pepertje een ei en broodkruim.
Vorm van het gehakt worstjes of balletjes.
Verwarm de grilplaat en vet die in met olie. Bak de kebab rondom bruin en gaar.
Maak met behulp van een ijslepel bolletjes van de couscous. Leg deze op een bord en serveer deze bij de kebabworstjes.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |